help please

Discussion in 'Computers & Website Forum' started by Gwyneth, Dec 30, 2010.

  1. Gwyneth

    Gwyneth
    Expand Collapse
    <img src=/gwyneth.gif>

    Joined:
    Feb 21, 2002
    Messages:
    4,137
    Likes Received:
    0
    I don`t know what on earth I`ve done, but I`ve lost the toolbar that has the `back` button and the refresh button on it. I was at the top of the screen, I was clicking on stuff the other day and the thing disappeared.THE `HOME` icon was on there too
     
    #1 Gwyneth, Dec 30, 2010
    Last edited by a moderator: Dec 30, 2010
  2. preacher4truth

    preacher4truth
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    8,121
    Likes Received:
    0
    You try double clicking your toolbar? Or Right click?

    What browser?

    Try this if you have IE.

    1 - Click View on the toolbar.
    2 - Select Toolbars... then Customize...
    3 - Select the Back <--- from the Available Toolbars Selection
    4 - Click Add -> button.
    5 - Click OK button.
     
  3. Gwyneth

    Gwyneth
    Expand Collapse
    <img src=/gwyneth.gif>

    Joined:
    Feb 21, 2002
    Messages:
    4,137
    Likes Received:
    0
    hello, I have firefox
     
  4. annsni

    annsni
    Expand Collapse
    Administrator
    Administrator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    20,198
    Likes Received:
    376
    I think it's F11??
     
  5. Salty

    Salty
    Expand Collapse
    20,000 Posts Club
    Moderator

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    22,132
    Likes Received:
    221
    The electrician told his assistant to pick up the 3 wires - but not to touch the end of the HOT one. The assistant want to know which one was the live wire - the electrician answered " I think its the blue one" :smilewinkgrin:
     
  6. annsni

    annsni
    Expand Collapse
    Administrator
    Administrator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    20,198
    Likes Received:
    376
    Smartypants.
     
  7. annsni

    annsni
    Expand Collapse
    Administrator
    Administrator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    20,198
    Likes Received:
    376
    Nope - Just looked it up and it IS F11.
     
  8. Gwyneth

    Gwyneth
    Expand Collapse
    <img src=/gwyneth.gif>

    Joined:
    Feb 21, 2002
    Messages:
    4,137
    Likes Received:
    0
    XXXXXXX THANK YOU SO MUCH XXXXXXX :type:
    ALL FIXED .:love2:
     
  9. Don

    Don
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 7, 2000
    Messages:
    10,550
    Likes Received:
    213
    Out of curiosity - did you use the F11, or the reference Preacher provided?
     
  10. Gwyneth

    Gwyneth
    Expand Collapse
    <img src=/gwyneth.gif>

    Joined:
    Feb 21, 2002
    Messages:
    4,137
    Likes Received:
    0
    I tried preacher`s reference, but couldn`t find the answer there, so F11 did the trick. I couldn`t click on any tool bars because they didn`t give me the option to do this .......... I don`t know how I got into the situation , except for clicking on a couple of small icons in the nav. bar...........................I`m fairly computer ILLITERATE........:eek:...........:BangHead:
     
    #11 Gwyneth, Jan 1, 2011
    Last edited by a moderator: Jan 1, 2011
  11. rbell

    rbell
    Expand Collapse
    Active Member

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    11,103
    Likes Received:
    0
    ah, yes, the good ol" "Fullscreen button." I've had many a frantic question about that one from folks running IE. (it hides everything but the webpage, though)

    Kind of disconcerting, when you don't know it's there.
     

Share This Page

Loading...