Is it just me...

Discussion in 'Computers & Website Forum' started by James_Newman, May 4, 2006.

  1. James_Newman

    James_Newman
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Messages:
    5,013
    Likes Received:
    0
    Or is the BB running awful slow lately? I've been feeling like I'm surfing through mud all night when I browse the forums.
     
  2. Magnetic Poles

    Magnetic Poles
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    May 16, 2005
    Messages:
    10,407
    Likes Received:
    0
    Nope...it is slow as molasses!
     
  3. gtbuzzarp

    gtbuzzarp
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    316
    Likes Received:
    0
    same here
     
  4. gtbuzzarp

    gtbuzzarp
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    316
    Likes Received:
    0
    t---h----i---n---g---s
    a---r---e
    g---e---t---t---i---n-----g
    s------l------o------w
    a------g------a------i------n
     
  5. nate

    nate
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    811
    Likes Received:
    0
    Same here. And I even have 256.
     
  6. SpiritualMadMan

    SpiritualMadMan
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Messages:
    2,734
    Likes Received:
    0
    Yes the Forum *is* running slow...

    The database may need routine maintenance?

    The server may need to be defragged?

    While there aren't a ton of new posts to account there may be a ton of 'lurkers'. [​IMG]

    They may be a connection broken into the site where the server is physically at...

    There could be a denial of service exploit on-going...

    Something may have glitches the setup of the Router...

    Someone may have accidently patched a "Round Robbin". Thats where a patch cable is added at the end of a run the inadvertently patches back to the beginning....

    That is 'our' number one problem at work... Incorrect patch bay patches...

    But, in your patience posses ye your souls... [​IMG]

    Mike Sr.
    BTW.
    I am running 512MB ram, a celeron 1.3Ghz and a 768KBS DSL line... So, I don't think its on my end. :D

    (Especially when all the other site jump up at me.)
     
  7. Kilad

    Kilad
    Expand Collapse
    New Member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Holy cow the board Just got fast as heck. What ever you just did within the last minute it worked.
     
  8. James_Newman

    James_Newman
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Messages:
    5,013
    Likes Received:
    0
    Yes it do seem to be much improved.
     
  9. StefanM

    StefanM
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Messages:
    6,415
    Likes Received:
    72
    Yes! It's back to normal.
     

Share This Page

Loading...