Problem? I don't know.

Discussion in 'Member Questions, Feedback & Suggestions' started by Phillip, Jul 2, 2006.

  1. Phillip

    Phillip
    Expand Collapse
    <b>Moderator</b>
    Moderator

    Joined:
    Jun 29, 2001
    Messages:
    6,708
    Likes Received:
    0
    I am having a problem tonight and it may be my provider and not have anything to do with the BB software--but, I thought I would report it just in case. I have been hitting my post button several times and it often carries me to instafind rather than baptistboard.com as if it cannot find it.

    I am using a Netscape dial-up and do not recall this being a problem before. I will try again tomorrow on the Army's high-speed net and see if the same thing occurs.
     
  2. menageriekeeper

    menageriekeeper
    Expand Collapse
    Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2004
    Messages:
    7,152
    Likes Received:
    0
    Phillip, I'm using DSL and have had several occurances where it claims the page is not there. Even happened once when I returned to the main page. Usually a few seconds later I can get in just fine.

    Some of the pages have been slow to load also.
     
  3. El_Guero

    El_Guero
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Messages:
    7,714
    Likes Received:
    0
    Phillip

    The software is acting unusual tonight - seemed to have done so the last couple of evenings under moderate to heavy load.

    I am on cable.
     
  4. TaterTot

    TaterTot
    Expand Collapse
    Guest

    I am on dial up (IE) and am having similar problems.
     
  5. AndrewT

    AndrewT
    Expand Collapse
    <b>Webmaster</b>

    Joined:
    Dec 31, 1969
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    We are having some problems with server load. We are recieving an unusually high amount of traffic tonight. We are working to resolve the issue. Thanks for your patience...
     
  6. El_Guero

    El_Guero
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Messages:
    7,714
    Likes Received:
    0
    The bug report forum is not under techsupport? Could you point us to it?

    Wayne
     

Share This Page

Loading...