it's a little weird...

Discussion in 'Computers & Website Forum' started by Helen, Apr 6, 2003.

  1. Helen

    Helen
    Expand Collapse
    <img src =/Helen2.gif>

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    11,703
    Likes Received:
    1
    Please, those of you know are familiar with building webpages, check out this page:

    http://www.setterfield.org/Charts.htm#graphs

    We have attempted to put up three graphs. The bottom two are perfect. The top one -- the speed of light -- shows up on some servers but not on mine! Why would that be? This is 'our' webpage!!!!

    Yes, I have reloaded, refreshed, and even re-prayed! Advice is very welcome.
     
  2. Baptist Believer

    Baptist Believer
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    6,650
    Likes Received:
    187
    Looks fine to me... :confused:
     
  3. Helen

    Helen
    Expand Collapse
    <img src =/Helen2.gif>

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    11,703
    Likes Received:
    1
    I'm so glad -- if it's just not coming through for me, I can live with that. I know what it looks like! Still, that's really weird. Are you going in through Netscape or Explorer or what?
     
  4. Helen

    Helen
    Expand Collapse
    <img src =/Helen2.gif>

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    11,703
    Likes Received:
    1
    OK, I can pull the page up with all three charts on Netscape but not on Explorer. AAGGGHHH!!! I don't think my computer is running a fever... :(
     
  5. Baptist Believer

    Baptist Believer
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    6,650
    Likes Received:
    187
    I'm using Internet Explorer 5.2.2 for OS X (Macintosh) and everything looks good.
     
  6. rsr

    rsr
    Expand Collapse
    <b> 7,000 posts club</b>
    Administrator

    Joined:
    Dec 11, 2001
    Messages:
    10,073
    Likes Received:
    101
    Ack, Helen. The graph on the right shows up fine in Netscape 7.0, but it doesn't display in IE 6.0.

    I'm running Windows ME.
     
  7. Helen

    Helen
    Expand Collapse
    <img src =/Helen2.gif>

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    11,703
    Likes Received:
    1
    Thanks, BB and rsr. Between the two of you we were able to figure out what was wrong. HTML coding -- and that's cleaned up now and graphs show up on all, I think. Thanks again for taking the time to check for us. God bless.
     

Share This Page

Loading...